< Tilbage

Kom og hør to spændende foredrag med en af Danmarks klogeste på fodring af hund.10-03-2020 - 15:22

Ann-Kristin Meyer er cand.scient. i Animal Science med speciale i hundeernæring - eller sagt på en anden måde: professionel hundefodernørd. Hundeernæring er hendes passion, og hun er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer

Sådan forebygger du kræft med foder

Kræft er en af de sygdomme, der hyppigst rammer vores hunde - og desværre også hyppigt slår dem ihjel. Nogle kræftformer er arvelige, andre er ikke. Men fælles for dem er, at kosten har en betydning. Ligesom vi selv bliver, hvad vi spiser, kan man også hos hundene forebygge cancer gennem korrekt fodring. Ann-Kristin Meyer giver os den nødvendige viden til at træffe de bedste valg for vores firbenede venner og konkrete tips om, hvilke næringsstoffer, der kan hjælpe os i kampen mod kræften.

Lørdag den 23. maj klokken 10.00-12.30. Pris 350 kroner 

 

Sådan fodrer du din drægtige tæve

At skabe nyt liv er en stor opgave. Det kræver god næring og masser af det. Med den rigtige kost kan du optimere din kuldstørrelse, sikre dig sunde hvalpe og hjælpe din tæve bedst muligt under drægtigheden, og mens hun har små, der dier. Ann-Kristin giver også gode råd til fravænning af hvalpene, og hvordan man bedst tilvænner til fast føde med henblik på at forebygge forskellige sygdomme som for eksempel allergi.

Lørdag den 23. maj klokken 13.30-16.00. Pris 350 kroner

 

Arrangementet foregår i Hadsten Kulturhus Sløjfen, Evald Tangs Alle 45, 8370 Hadsten.

 

Man kan tilkøbe en lækker frokostbuffet, som bestilles og betales ved tilmelding. Pris inklusiv en øl eller vand 109 kroner.

 

Spar penge og tilmeld begge foredrag for kun 600 kroner

 

Tilmelding senest den 1. maj på mail foredragfrijsenborg@gmail.com

Betaling på mobilepay Hinnerup 78674 - skriv meget gerne foredrag. 

< Tilbage