Det sidste farvel

Aflivning er ofte en følelsesbetonet situation for ejeren. Vi gør vores bedste for at hund og ejer føler sig tryg ved situationen.

Hvis hunden er vant til håndtering af dyrlægen vil den blive aflivet via en injektion i et blodkar i forbenet. Herved vil hunden falde i søvn og i løbet af 1 min vil den være sovet ind. Dette foregår hurtigt og smertefrit. Hvis hunden ikke er vant til håndtering eller har for stærke smerter, vil dyrlægen give den en beroligende sprøjte i bagbensmuskulaturen. Herved vil hunden i løbet af 5-10 min falde i søvn, hvorefter den sidste injektion kan gives.

Hvis man ønsker aflivning i hjemmet, kan dette som regel lade sig gøre indenfor begrænset tidsrum. Der tillægges her et ekstra honorar. Vi gør opmærksom på at dyrlægen ikke har mulighed for at tage dyret med tilbage og bortskaffe det, men I er velkommen til selv at komme med dyret på klinikken og herefter aftale hvorledes i ønsker bortskaffelsen.

Ejer vælger selv, om hunden skal med hjem efter aflivning eller om vi skal beholde den og sende den til kremering for hunde og katte.