Dyrlægegruppen Frijsenborg
Ring til os: 86 96 23 00
post@frijsenborgvet.dk

Rabatter/priser

Der findes faste prisrabatter hos Dyrlægegruppen Frijsenborgs hesteafdeling i Hammel.

Vi har valgt at samle undersøgelser på hospitalet på bestemte dage hvorved vi kan optimere vores tid og derfor til reduceret pris. Rabatten gælder for følgende og er inklusiv moms men eksklusiv opstaldning.

 • Kastration, liggende åben

  Normalpris Kr. 6015,-
  Rabat pris Kr. 3500,- (Ring ind for tilbud ved flere hingste)

 • Luftvejsundersøgelse inkl. endoskopi (kikkert undersøgelse)

  Normalpris Kr. 1535,-
  Rabat pris Kr. 1250,-

 • Luftvejspakke

  Normalpris Kr. 4110,- kr
  Rabat pris Kr. 3850,- kr**

 • Reproduktion

  Reproduktionsscanning på hospitalet er ligeledes omfattet af en rabat ordning. I kommer med hesten på hospitalet i Hammel mellem 8-9 om morgnen. Hesten bliver scannet i tvangsboks under optimale betingelser for hesten og dyrlæge. I samråd med dyrlægen vurderes der om sæden til hoppen skal bestilles eller om der skal bestilles tid til ny scanning. Ved inseminering kan sæden kontrolleres straks i vores laboratorium og kvaliteten heraf bedømmes. Som dyrlæge opnår vi bedre arbejdsforhold hvilket medfører en bedre undersøgelse derfor til reduceret pris.

  reproduktionspriser-2019-3

 • Konsultationer på hospitalet

  Vi har reduceret priser hvis du kommer med din hest på hospitalet. Vi yder rabat på kiropraktik og vaccinationer med min. 10%

 • Kiropraktik

  Se normalpriserne for kiropraktik her, hvis du kommer med hesten på hospitalet i Hammel ydes 10 % rabat på honoraret.

* Prisen er inklusiv medicin samt en dags ophold på hospitalet inkludere ikke evt. efterbehandling/komplikation og medicin i denne forbindelse.

** Inkluderer endoskopi (kikkert undersøgelse, luftrørsskyl og bronchie skyl samt laboratorie undersøgelser). Prisen er uden evt. beroligelse og medicin (beroligelse af 500kg hest = ca. 315,- inkl. moms).

Der er desuden altid en besparelse for dig som klient hvis du kommer med din hest til hospitalet i Hammel, det kan være alt fra vaccinationer, tandraspninger og haltheder. Du sparer kørslen samt får rabat på honoraret.

Du er altid velkommen til at ringe og forhøre om priser. Hvis du samler flere heste, så vi sparer tid og kørsel, er vi ofte villige til at imødekomme med en reduceret pris.