Dyrlægegruppen Frijsenborg
Ring til os: 86 96 23 00
post@frijsenborgvet.dk

Priser

Der er ikke offentlige tilskud til sygdomsforebyggelse og sygdomsbehandling af dyr. Derfor er det en rigtigt god ide at sygeforsikre sit dyr.

I Dyrlægegruppen Frijsenborg udfører vi en hel række af behandlinger og operationer. Nogle af disse er ret ensartede og dermed mulige at sætte en fast pris på. Eksempler på dette er:

Vaccination m. sundhedseftersyn

  • Sterilisation
  • Kastration
  • Aflivninger

Vi udfører endvidere reproduktionsarbejde med følgende priser.

I andre tilfælde f.eks. ved skadede dyr eller kompliceret sygdom og indlæggelse kan det være vanskeligt på forhånd at fastsætte prisen. Her vil det først kræve en undersøgelse før dyrlægen kan give et skøn over, hvad et behandlingsforløb kommer til koste.

Prisoverslag

Du er altid meget velkommen til at bede om et skriftligt prisoverslag på behandling/ operation i det konkrete tilfælde. To sygdomsforløb er ikke ens og i tilfælde, hvor det drejer sig om længerevarende behandling f.eks. med indlæggelse kan det være svært at give en nøjagtig pris. Imidlertid er det vigtigt for os at have en aftale med dig om økonomien, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Behandling i vagten

Uden for vores åbningstider tillægges et vagttillæg på dyrlæge honoraret. Der skal medbringes legitimation, og der forventes betaling kontant eller med Dankort.